NK ŠN MAKSIMIR

Novosti vezane uz NK ŠN Makismir

1. VUČKOVE BOŽIĆNE IGRE

Dragi naši,

Polako nam se približava najljepše doba godine, a naš Vučko otputovao je u daleku zemlju iza sedam planina i šest jezera gdje je posjetio svog dobrog prijatelja Djeda Božićnjaka. Uz vatru u kaminu i topli čaj, Vučko mu je pričao o svojim malim prijateljima – Vučićima.

Christmas-Lights-Free-Download-PNG

Prepun dojmova, Djed Božićnjak je izrazio želju da posjeti vučkovu družinu te se njih dvojica dogovoriše da 16.12.2017 u srcu Gorskog kotara organiziraju 1. Vučkove božićne igre.
Program koji su stari dobri prijatelji osmislili biti će prepun radosti i veselja. Osim nogometnih aktivnosti, cijeli dan biti će popraćen pjevanjem božićnih pjesama uz pratnju veselih božićnih klavijatura. Nakon sportskih igara uputiti ćemo se u topli medin dom na božićni ručak gdje ćemo uživati u finoj i ukusnoj hrani.
E sad, Vučići naši, poznavajući Djeda Božićnjaka i  našeg Vučka, nemojte se čuditi ako njih dvojica odlutaju u goranske šume jer tada kreće velika avantura – Potraga za djedom Božićnjakom i Vučkom.
S obzirom da je put od daleke zemlje do našeg Zagreb grada dalek, naš Djed božićnjak bi trebao znati koliko poklona nosi sa sobom pa Vas molimo da se za veliku božićnu avanturu prijavite najkasnije do 01.12.2017. godine.

MJESTO ODRŽAVANJA: SPORTSKA DVORANA RAVNA GORA I HOTEL BREZA

DATUM: 16.12.2017

POLAZAK IZ ZAGREBA: 8:30

KATEGORIJE: NOGOMETNA IGRAONICA, VUČIĆI, MLAĐE VUČICE, MLAĐI MAKSIĆI

POVRATAK U ZAGREB: u poslijepodnevnim satima

CIJENA: 250,00 kn

NAČIN PRIJAVE: uplatom akontacije za izlet u iznosu 100,00kn u tajništvu kluba ili treneru kategorije najkasnije do 1.12.2017 ili do popune mjesta

Za više informacija kliknite na KAMPOVI