NK ŠN MAKSIMIR

Novosti vezane uz NK ŠN Makismir

RADIONICA ZA RODITELJE “SRETNO I USPJEŠNO DJETE”

Dragi naši roditelji,

Škola nogometa Maksimir osim sportskog razvoja kao prioritet ima i psiho-sociološko usmjeravanje tj. formiranje SRETNE I USPJEŠNE DJECE. Dugo smo razmišljali na koji način realizirati međusobnu podršku nas trenera i vas roditelja te smo došli na ideju o organizaciji radionica koje će se tematski nasloniti na najvažnije probleme današnjeg odgoja te svima nama pomoći u nastojanju da zajedničkim utjecajem djecu usmjerimo na pravi put.

Cilj svakog odgoja je formiranje samostalnog, samosvjesnog i zrelog djeteta, a to je po nama odlična definicija kuda odgoj treba biti usmjeren u svim institucijama kao i u obitelji. I mi u Školi nogometa Maksimir smo naš rad fokusirali u tom pravcu i zbog toga, želeći vam još više biti na dispoziciji, osmislili smo ovaj ciklus radionica u kojima ćemo svi zajedno dobiti određene «alate» koji će nam pomoći na putu stvaranja SRETNOG I USPJEŠNOG DJETETA.
Organizacijski i programski radionica je podijeljena na dva dijela. Prvi sat je rezerviran za upoznavanje sa time kako stvoriti uvjete za sigurnost kao baznu komponentu odgoja. Tema drugog sata biti će samopouzdanje. Govoriti ćemo o tome kako ga razviti i čemu je ono prethodnica (samoostvarenju).
S obzirom da na radionicama želimo postići ugodnu atmosferu broj polaznika po grupi smo ograničili na 8 a prijaviti se možete putem naše web stranice za termine koji vama najviše odgovaraju. Radionice će se održavati u prostorijama NK Škola nogometa Maksimir. Cijena radionice za roditelje polaznika našeg kluba iznosi 100 kn po roditelju (50kn za prvi i 50kn za drugi sat). Cijena za roditelje čija djeca nisu članovi kluba iznosi 140 kn po roditelju (70kn za prvi i 70kn za drugi sat). Prijave za radionicu zaključujemo u četvrtak, 12.10.2017.
Voditeljica radionice je Željka Kraina, diplomirani odgajatelj predškolske djece i student diplomskog sveučilišnog studija Ranog i predškolskog odgoja. Uz dugogodišnje iskustvo u radu sa djecom Željka paralelno sudjeluje i u usmjeravanju polaznika našeg kluba kako u radu sa najmlađima u Nogometnoj igraonici tako i u usmjeravanju i formiranju odgojnog modela kao neizostavnog segmenta djelovanja škole nogometa.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte:
Mario Huzjak bacc.cin trener PRO
097/7398-938
mariohuzjak@nc-maksimir.hr

SVA MJESTA ZA PRVU RADIONICU SU POPUNJENA