PROGRAMI

U sklopu naše škole vratara nudimo vam širok spektar programa koji su razrađeni prema najmodernijim europskim standardima.

TJEDNI TRENINZI

Na našim tjednim trenizima u Zagrebu pružamo mogućnost specijaliziranih vratarskih treninga. Trenažni proces vođen od strane našeg stručnog tima planiran je prema poznatoj njemačkoj metodici. Svakom polazniku osiguran je individualni pristup koje se bazira na provjeri inicijalnog stanja te formiranju razvojnog programa za svakog pojedinca.

Prijavnica 2022/23

INTENSIVE PROGRAM

Najnoviji program koji nudimo namjenjen je vratarima iz Zagreba ali i onima koji nisu u mogućnosti polaziti naše tjedne treninge. U tri dana koliko ovaj program traje polaznik prolazi kroz pet treninga te dva sata teorijske nastave praćene video prezentacijom treninga koji se snimaju te potom analiziraju. Na kraju programa za svakog polaznika i roditelja sa zadovoljstvom ćemo odvojiti vrijeme te popričati o budućem razvoju.

VRATARSKI KAMPOVI

Specijalizirani smo za organizaciju različitih vrsta vrataskih kampova. U suradnji sa njemačkim partnerom Stuttgarter torwartschule provodimo dnevne i više dnevne kampove u Hrvatskoj i Europi. Više o programu i ponudi kampova pogledajte u najavi događanja.

SURADNJA S KLUBOVIMA

U svakoj nogometnoj akademiji postoji potreba za specijaliziranim treningom vratara. Naša škola nudi poseban partnerski program nogometnim klubovima od amaterske do profesionalne razine. Mogućnost suradnje konkretizira se kroz provođenje specijaliziranih programa za vratare vašeg kluba te edukacije vaših trenera.

KONTAKT:

Mario Huzjak bacc.cin, trener PRO
mob. 097-7398-938
mail. mariohuzjak@nc-maksimir.hr

      #ZagrebKeepers

KONTAKTIRAJTE NAS

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

NISAM ROBOT - potvrdite