Kampovi

Škola nogometa Maksimir se specijalizirala za organizaciju različitih tipova nogometnih kampova, turnira i nogometih priprema. Tradicija od preko 15 godina garancija je kvalitete naše ponude. Djeci od 5 do 18 godina pružamo mogućnost da uz nadzor našeg stručnog tima provedu nezaboravne trenutke, upoznaju se sa metodom treniranja po kojoj rade akademije najvećih svjetskih klubova te steknu nova prijateljstva. U našoj širokoj ponudi možete izabrati sadržaje po želji vas i vašeg djeteta.

 

KALENDAR

LJETNA ŠKOLA - ZAGREB - 21.06. - 09.07.2021.

OPŠIRNIJE

Ljetni kampovi dobra su prilika da djeca dožive drugačije ljetne praznike koji objedinjuju druženje s vršnjacima, učenje, sportske aktivnosti i stjecanje jednoga sasvim novog iskustva. Planirani boravak djece u našoj ljetnoj školi je svakim radnim danom od 7.30 do 16.30 što predstavlja idealan model zaposlenim roditeljima da svoje dijete povjere našem stručnom teamu koji će se potruditi da vrijeme provedeno u našem klubu bude ispunjeno zabavom i druženjem.

PRIJAVNICA

PROLJETNI NOGOMETNI KAMP - ZAGREB - 28.03.2021.

OPŠIRNIJE

Na novo uređenim terenima našeg kluba, po uzoru na vodeće europske nogometne akademije organiziramo dnevni nogometni kamp. Bogat dnevni program između ostalog uključuje četiri ciljano usmjerena treninga, video analizu treninga te pred kraj kampa završno natjecanje. Svi polaznici dobiti će službeni dres kampa te diplome za sudjelovanje.

LETAK
PRIJAVNICA

LJETNA ŠKOLA - ZAGREB - 22.06. - 10.07.2020.

OPŠIRNIJE

PROLJETNA ŠKOLA 23.04. - 26.04.2019

Već dugi niz godina početkom ljetnih praznika za dječake i djevojčice organiziramo ljetnu školu. Bogat sportsko edukativni program, stvaranje novih prijateljstava i odlična zabava čine našu ljetnu školu prepoznatljivom i poželjnom za brojne roditelje i djecu. Uz brojne sportske aktivnosti (nogomet, tenis, gmnastika, atletika, košarka…) organiziramo radionice, izlete i školu plivanja. Pozivamo vas da ljetne praznike započnete s osmjehom i super zabavom.

PRIJAVNICA

3. VUČKOVE LJETNE IGRE - RAVNA GORA - 06.06. i 13.06.2020.

OPŠIRNIJE

Ljetne vučkove igre

Jedna od primarnih dječjih potreba je ona za druženjem i kretanjem. Želja nam je da nakon perioda u kojem su djeca izolirana od svojih vršnjaka vrijeme provodila neaktivno omogućimo povratak djetinjstva i odrastanja u pravom smislu riječi. Upravo iz tog razloga u srcu Gorskog kotara, u regiji koja nema niti jedan zabilježeni slučaj Koronavirusa organiziramo dan ispunjen smjehom, druženjem i sportom. Na 800 metara nadmorske visine u sklopu hotela Breza u predivnom prirodnom ambijentu veseliti ćemo se i družiti, ove godine u dva termina.

PRIJAVNICA 
INFORMACIJE

LJETNA ŠKOLA - ZAGREB - 02.09. - 06.09.2019.

OPŠIRNIJE

PROLJETNA ŠKOLA 23.04. - 26.04.2019

S obzirom na veliki interes zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da prvi tjedan mjeseca rujna organiziramo Ljetnu školu. Prema već uhodanom i uspješnom modelu brinemo za djecu od 7.30 ujutro do 16.30 poslijepodne. Vrijeme provodimo uz brojne aktivnosti kao što su nogometni treninzi, kupanje na bazenima i škola plivanja te edukativne radionice. Svaki polaznik ima osiguran ručak i vočni obrok te vrhunsku zabavu.

PRIJAVNICA
LETAK

LJETNA ŠKOLA - ZAGREB - 24.06 - 05.07.2019.

OPŠIRNIJE

Najbolja ljetna zabava počinje u Zagrebu!

PROLJETNA ŠKOLA 23.04. - 26.04.2019 3

Ljetni kampovi dobra su prilika da djeca dožive drugačije ljetne praznike koji objedinjuju druženje s vršnjacima, učenje, sportske aktivnosti i stjecanje jednoga sasvim novog iskustva. Planirani boravak djece u našoj ljetnoj školi je svakim radnim danom od 7.30 do 16.30 što predstavlja idealan model zaposlenim roditeljima da svoje dijete povjere našem stručnom teamu koji će se potruditi da vrijeme provedeno u našem klubu bude ispunjeno zabavom i druženjem.

PRIJAVNICA
LETAK
INFORMACIJE

2. VUČKOVE LJETNE IGRE - RIJEKA - 01.06.2019.

OPŠIRNIJE

PROLJETNA ŠKOLA 23.04. - 26.04.2019

Tradicionalne Vučkove ljetne igre organiziramo 01.06.2019. Ove godine putujemo u Rijeku gdje ćemo zajedno sa našim prijateljima iz škole nogometa Toretta uz druženje i nogomet obilježiti početak ljeta. Za sve naše klince i klinceze osiguran je ručak i vočni obrok a naši treneri će se kao i uvijek potruditi da izlet bude nezaboravan. Kako smo se zabavili prošle godine pogledajte klikom na sliku.

PRIJAVNICA
INFO RODITELJI

LJETNI KAMP - CRIKVENICA - 14.06. - 17.06.2019.

OPŠIRNIJE

Ljetnim kampom u Crikvenici tradicionalno završavamo sezonu. I ove godine očekuje nas sudjelovanje na jednom od vodećih turnira za djecu – Međunarodnom turniru Crikvenica kup. Na turniru tradicionalno sudjeluju renomirane ekipe iz Hrvatske i inozemstva a neke od njih su GNK Dinamo, HNK Hajduk, NK Osijek, HNK Rijeka, Udinese Calcio, NK Željezničar, Olimpija Ljubljana i brojni drugi.

Smještaj djece osiguran je u novouređenom paviljonu Ad Turres***. Osim nogometnih uzbuđenja, očekuju nas i dodatni sadržaji od škole plivanja, edukativnih radionica i izleta. 

RASPORED UTAKMICA

PRIJAVNICA
LETAK
INFORMACIJE

PROLJETNA ŠKOLA - ZAGREB - 23.04 - 26.04.2019.

OPŠIRNIJE

PROLJETNA ŠKOLA 23.04. - 26.04.2019 2

Zbog velikog interesa po prvi puta organiziramo proljetnu školu za vrijeme Uskršnjih praznika. Dragi roditelji, ako ne znate gdje sa djecom dok Vi radite znate da je najbolja zabava kod nas. Vaše mališane očekuju zabava i druženje, nogometni treninzi, plivanje i škola u prirodi. U sklopu dnevnog boravka koji počinje okupljanjem od 7.30 do 8.30 a završava između 16.00 i 16.30 za sve polaznike osiguran je ručak i vočni obrok te stručni nadzor naših trenera. 

PRIJAVNICA
LETAK

CRO VIENNA TURNIR - BEČ - 25.01. - 27.01.2019.

OPŠIRNIJE

Početkom 2019. godine dolazimo na međunarodni dvoranski nogometni turnir u Beč. Na poziv naših sportskih prijatelja Cro Vienna u glavni grad Austrije putuju po dvije kategorije zagića i limača te naše vučice.

U gradu na Dunavu očekuje nas tri dana druženja, zabave i sporta a slobodno vrijeme iskoristiti ćemo za turistički obilazak jednog od najljepših europskih gradova.

PRIJAVNICA
RASPORED UTAKMICA
INFO RODITELJI

2. VUČKOVE BOŽIĆNE IGRE - RAVNA GORA - 15.12.2018.

OPŠIRNIJE

christmas-clip-art-borders-8vkp1st

Hohoho!!!

Polako nam se približava najljepše doba godine a naš Vučko, oduševljen prošlogodišnjim igrama i ove godine sa svojim starim prijateljem gospodinom Djedom Božićnjakom dolazi na Najveću božićnu avanturu. Kao što znate, iza sedam gora i sedam planina skriva se na snježnim obroncima mjesto najljepšeg zimskog druženja. Igrati ćemo nogomet, sanjkati se i grudati na snijegu a očekuje nas još jedna velika božićna avantura!

S obzirom da je put od božićne zemlje dalek, naš djedica bi trebao znati koliko poklona nosi sa sobom pa vas molimo da se za veliku božićnu avanturu prijavite do što prije.

Kako smo se zabavili na prvim igrama pogledajte u videu.

 
PRIJAVNICA
INFO RODITELJI

PRIPREME - RAVNA GORA - 28.08. - 30.08.2018

OPŠIRNIJE

Krajem kolovoza mlađi i stariji pioniri putuju na  pripreme u Gorski kotar gdje će odraditi završno uigravanje momčadi za nadolazeće prvenstvo. Naša dobro poznata destinacija, Ravna gora nalazi se na 800 metara nadmorske visine te pruža nevjerojatne mogućnosti i ispunjava sve uvjete vrhunskog sportskog centra. U sklopu hotela Breza nalazi se moderno uređen fitness centar, dva nogometna terena od prirodne i umjetne trave te velika konfererencijska sala za video prezentacije i teorijska predavanja.

PRIJAVNICA

2. LJETNA ŠKOLA - ZAGREB - 27.08 -31.08.2018

OPŠIRNIJE

Krajem ljetnih praznika mnogi roditelji žele djetetu omogućiti kvalitetno proveden period do početka nove školske godine. Vođeni željama i prijedlozima zadovoljstvo nam je ponuditi bogat sportsko – edukativni program za vaše mališane. Planirani boravak djece u našoj ljetnoj školi je svakim radnim danom od 7.30 do 16.30 što predstavlja idealan model zaposlenim roditeljima da svoje dijete povjere našem stručnom teamu koji će se potruditi da vrijeme provedeno u našem klubu bude ispunjeno zabavom i druženjem

PRIJAVNICA

LJETNA ŠKOLA - ZAGREB - 25.06 - 06.07.2018

OPŠIRNIJE

Početak ljetnih praznika obilježavamo već tradicionalnom “Sportsko – edukativnom ljetnom školom”. I ove godine smo pripremili zanimljiv program koji će vašim klincima osigurati dva nezaboravna tjedna druženja, zabave i edukacije. Okupljanje djece je svakom radnim danom između 7.30 i 8.30 a dnevni program završava između 16.00 i 16.30. Za vrijeme boravka u ljetnoj školi djeca imaju osiguran ručak u izboru od 3 menua te vočni obrok.

PRIJAVNICA
INFO RODITELJI

1. VUČKOVE LJETNE IGRE - CRIKVENICA - 09.06.2018

OPŠIRNIJE

Za naše najmlađe polaznike početkom ljeta organiziramo 1. Vučkove ljetne igre koje će se održati u Crikvenici 09.06.2018. Program izleta sadrži brojne atrakcije među kojima izdvajamo sportska natjecanja te izlet brodom. Za sve naše klince i klinceze osiguran je ručak i vočni obrok a naši treneri će se kao i uvijek potruditi da izlet bude nezaboravan.

 

PRIJAVNICA
INFO RODITELJI

 

LJETNI KAMP - CRIKVENICA - 14.06. - 18.06.2018

OPŠIRNIJE

FullSizeRender 26

Crikvenica polako postaje tradicionalna lokacija našeg ljetnog kampa i mjesto lijepih uspomena. Sa velikim zadovoljstvom i osmjehom se prisjećamo prošlogodišnjeg putovanja i jedva čekamo da vukovi ponovno krenu u novu ljetnu avanturu. Ove godine put kvarnera kreću  kategorije limača 1, limača 2, zagića 1 i zagića 2 koji će u sklopu kampa nastupiti na jednom od najboljih turnira za mlađe uzraste – Crikvenica kupu. Osim naših dječaka, prvi puta u povijesti turnira svoje nogometne vještine demonstrirati će i jedna ženska ekipa. Organizator turnira sa velikim oduševljenjem je primio prijavu naših vučica. Sigurni smo da će naši vjerni navijači i ove godine u velikom broju doći u Crikvenicu i biti igrač više na tribinama!

Osim nogometnih uzbuđenja sve polaznike kampa očekuje nezaboravno druženje, kupanje u moru, tematske večeri te izlet brodom na otok Krk gdje organiziramo 2. Vučkove vodene igre. Sigurni smo da je prošlogodišnji kamp najbolja promocija onoga što nas čeka za par mjeseci!

Hotel-Dramalj     FullSizeRender 2     IMG_6847     FullSizeRender 9

PRIJAVNICA
INFO RODITELJI

NOVALJA CUP - 19.05. - 22.05.2018

OPŠIRNIJE

novalja cup

Za naše najstarije kategorije Mlađih i Starijih pionira pripremili smo atraktivno putovanje na otok Pag gdje će sudjelovati na turniru Novalja cup. Manifestacija će se održati na gradskom stadionu u Novalji a dolazak na turnir su potvrdile momčadi iz Njemačke, Slovačke, Češke, BiH te Hrvatske.

Osim nogometnih uzbuđenja za naše pionire organiziran je jednodnevni izlet te brojni drugi zabavni sadržaji.

LETAK TURNIRA
PRIJAVNICA
INFO ZA RODITELJE

IZLET U BEČ - 09.12 - 10.12.2017

OPŠIRNIJE

Christmas_Pine_Deco_Garland_PNG_Clipart_Image

U dogovoru sa našim sportskim prijateljima  FC Cro Vienna organiziramo dvodnevni izlet u jedan od najljepših europskih gradova – Beč. Boravak u austrijskoj metropoli iskoristiti ćemo za obilazak grada koji se u adventsko doba  pretvara u zemlju čudesa.  Osim turističkog obilaska odigrati ćemo i prijateljske utakmice sa  našim domaćinom.

Wiener_Weihnachtstraum_IMG_1401_cstadtwienmarketing 00000030016-christkindlmarkt-auf-dem-wiener-rathausplatz-oesterreich-werbung-Viennaslide.jpg.3197219 image_gallery

PRIJAVNICA
INFORMACIJE ZA RODITELJE
PROGRAM IZLETA

1. VUČKOVE BOŽIĆNE IGRE - RAVNA GORA - 16.12.2017

OPŠIRNIJE

Polako nam se približava najljepše doba godine, a naš Vučko otputovao je u daleku zemlju iza sedam planina i šest jezera gdje je posjetio svog dobrog prijatelja Djeda Božićnjaka. Uz vatru u kaminu i topli čaj, Vučko mu je pričao o svojim malim prijateljima – Vučićima.

Christmas-Lights-Free-Download-PNG

Prepun dojmova, Djed Božićnjak je izrazio želju da posjeti vučkovu družinu te se njih dvojica dogovoriše da 16.12.2017 u srcu Gorskog kotara organiziraju 1. Vučkove božićne igre.

Program koji su stari dobri prijatelji osmislili biti će prepun radosti i veselja. Osim nogometnih aktivnosti, cijeli dan biti će popraćen pjevanjem božićnih pjesama uz pratnju veselih božićnih klavijatura. Nakon sportskih igara uputiti ćemo se u topli medin dom na božićni ručak gdje ćemo uživati u finoj i ukusnoj hrani.

E sad, Vučići naši, poznavajući Djeda Božićnjaka i  našeg Vučka, nemojte se čuditi ako njih dvojica odlutaju u goranske šume jer tada kreće velika avantura – Potraga za djedom Božićnjakom i Vučkom.

S obzirom da je put od daleke zemlje do našeg Zagreb grada dalek, naš Djed božićnjak bi trebao znati koliko poklona nosi sa sobom pa Vas molimo da se za veliku božićnu avanturu prijavite najkasnije do 01.12.2017. godine.

PRIJAVNICA
INFORMACIJE ZA RODITELJE
PROGRAM

PRIPREME - RAVNA GORA - 29.08 - 31.08

OPŠIRNIJE

Neposredno prije početka natjecateljske sezone 2017/2018. organiziramo odlazak na visinske pripreme u Gorski kotar gdje će naši treneri odraditi završno uigravanje momčadi za nadolazeće izazove. Naša dobro poznata destinacija, Ravna gora nalazi se na 800 metara nadmorske visine te pruža nevjerojatne mogućnosti i ispunjava sve uvjete vrhunskog sportskog centra. U sklopu hotela Breza nalazi se moderno uređen fitness centar, dva nogometna terena od prirodne i umjetne trave te velika konfererencijska sala za video prezentacije i teorijska predavanja.

PRIJAVNICA
INFORMACIJE ZA RODITELJE

LJETNA ŠKOLA - ZAGREB - 26.06 - 07.07.2017

OPŠIRNIJE

I ove godine pripremili smo bogat ljetni program za sve dječake i djevojčice od 5 do 12 godina. Neposredno nakon ljetnog kampa, u srcu Parka Maksimir započinje izvrsna i poučna zabava za vašu djecu. Program ljetne škole sadrži brojne aktivnosti, od sportskih do zabavnih i edukativnih programa a svaki polaznik za uspomenu će dobiti dvije majice ljetne škole i medalju.

13521922_510348459167338_6658319335710658614_n13559161_509684915900359_3464121285239514280_o13576849_512096748992509_7258856502580460530_oFullSizeRender 2

Naši stručni treneri, Damjana, Marin, Zvonimir i Mario potruditi će se da početak ljeta vaši klinci provedu na najbolji mogući način.

ŠKOLA NOGOMEA     ŠKOLA PLIVANJE     ATLETIKA     GIMNASTIKA     BORILAČKI SPORTOVI     IZLETI     RADIONICE

PRIJAVNICA
POPIS OPREME

LJETNI KAMP - CRIKVENICA 16.06. - 20.06.2017

OPŠIRNIJE

summer_camp_words

Osigurajte svom djetetu najbolju ljetnu zabavu. Tradicionalni ljetni kamp NK Škola nogometa Maksimir održati će se u Crikvenici u periodu od 16.06 do 20.06. Ove godine očekuje vas sadržajno najbogatiji program. Svi polaznici sudjelovati će na turnirima Vučko cup i Crikvenica cup na kojem nastupamo drugu godinu za redom. Osim nogometnih aktivnosti organiziramo i školu plivanja pod vodstvom licenciranog trenera, jednodnevni izlet i druženje uz tematske večeri. Smještaj za polaznike kampa je u Paviljonu hotela Omorika. U sklopu kompleksa nalazi se nogometni teren od umjetne trave, bazen i adrenaliski park. Sve sobe imaju kupaonicu, novi namještaj a iznenađenje je što će cijeli objekt biti uređen sa oznakama našeg kluba.

myfl4GlvG3k3PA75KWGqPApJn8G6go0s 159_634747736453950000 1862-2

Ljetni kamp idealno je mjesto za početak ljetnih praznika i zato rezerviraj svoje mjesto na vrijeme!

 

PRIJAVNICA                           
LETAK
INFORMACIJE ZA RODITELJE
RASPORED – CRIKVENICA CUP

 

ZIMSKI KAMP - OBITELJSKI ODMOR - LOŠINJ 04.-08.01.2016

OPŠIRNIJE

Škola nogometa Maksimir drugu godinu za redom organizira nogometni kamp na Lošinju. Mediteranska klima, jedinstvo mora i zelenila, vrhunski smještaj i novi nogometni tereni predstavljaju našu destinaciju kao idealan izbor za sportsko druženje i obiteljski odmor.

PRIJAVNICA
LETAK
VITALITY HOTEL PUNTA

 

ZIMSKI VRATARSKI KAMP - ZAGREB 2016.

OPŠIRNIJE

Škola vratara ŠN Maksimir u suradnji sa Stuttgarter torwartschule predstavlja vam “Zimski vratarski kamp – Zagreb 2016.”. Iskoristite jedinstvenu priliku upoznati se i trenirati prema najmoderijem programu i njemačkoj metodici u srcu Zagreba. Voditelji kampa su g. Renato Buntić, direktor Stuttgarter torwartschule i Mario Huzjak, direktor Škole vratara ŠN Maksimir sa svojim asistentima.

LETAK
PRIJAVNICA
PROGRAM KAMPA

DECATHLON DAILY CAMP - 01.10.2016

OPŠIRNIJE

Prateći najmodernije europske klubove upoznali smo jedan, za naše prostore novi oblik sportskog druženja. Borussia Dortmund, HSV, Bayern Munchen i ostali nogometni centri već duži niz godina organiziraju jednodnevne kamove. Ono što je specifično za ovaj vid kampova jest intenzitet i bogatstvo sadržaja koji djeci i roditeljima pružaju mogućnost druženja te sticanja novih znanja i uspomena. Svaki polaznik imati će priliku naučiti nove nogometne vještine, družiti se s našom maskotom „Vučkom“ te za uspomenu dobiti službeni nogometni dres. Isto tako, kako bi zadovoljstvo bilo potpuno za kraj će svaki nogometaš dobiti medalji i diplomu.

LETAK
SLUŽBENI DRES KAMPA
PRIJAVNICA

LJETNA ŠKOLA - ZAGREB - 27.06 - 01.07 / 04.07 - 08.07.2016

OPŠIRNIJE

Pod vodstvom stručnih animatora i trenera drugu godinu za redom organiziramo ljetnu školu. Program aktivnosti kreiran je za djecu koja početak školskih praznika žele provesti uz nogomet, druženje, kupanje i aktivnosti u prirodi. Uz naše članove dobrodošla su i sva djeca koja ne treniraju u našem klubu, a voljeli bi dodatno izbrusiti svoje nogometne vještine i dobro se zabaviti u trenere našeg ŠNM Teama (s djecom će uvijek biti dva trenera koji će voditi brigu o sportašima i njihovim aktivnostima). Na početku kampa će svako dijete dobiti po tri majice s logom ŠN Maksimir za treninge, za sve sudionike će također biti osigurana voda i sokovi, ručak i međuobrok, a na kraju 5 – dnevnog kampa diplome za sudjelovanje.

PRIJAVNICA
LETAK

LJETNI KAMP - RAVNA GORA I CRIKVENICA - 14.06 - 19.06.2016

OPŠIRNIJE

Škola nogometa Maksimir već osmu godinu za redom organizira Ljetni zabavno nogometni kamp. Po prvi puta kamp će se održati na dvije lokacije. Prvi dio putovanja od 14.06 do 17.06 provodimo na našoj tradicionalnoj lokaciji u srcu Gorskog kotara, u Ravnoj gori gdje nas očekuje mnoštvo treninga, druženja i zabave. Od 17.06 do 19.06 boraviti ćemo na našoj drugoj destinaciji, u Crikvenci gdje se održava međunarodni turnir za mlađe uzraste. Druženje, kupanje u moru, utakmice i treninzi garancija su nezaboravnih uspomena… 

PRIJAVNICA
OPREMA ZA KAMP

ZIMSKI KAMP - MALI LOŠINJ - 26.12 - 30.12.2016

OPŠIRNIJE

Boravak u nogometnom kampu djeci omogućuje da nauče nove stvari, prihvate izazove kroz nove aktivnosti, steknu nove prijatelje i nezaboravne uspomene.
Cilj kampa je pružiti djeci ugodno, uzbudljivo zimsko iskustvo koje ih motivira da pristupe životu hrabro, uz vjeru u svoje mogućnosti i razvijeni osjećaj vlastite vrijednosti i samopouzdanja.
Kamp organiziramo u periodu zimskih školskih praznika kako bi djeca kreativno iskoristila svoje slobodno vrijeme.
Kroz kretanje, nogomet i zabavu djecu učimo osnovne životne vještine koje prelaze okvire sporta.
Programski cilj ovog kampa je upoznavanje sa Coerver metodom treninga. te jačanje timskog duha i psiholoških osobina svakog pojedinca.

PRIJAVNICA
LETAK

KONTAKTIRAJTE NAS


Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

NISAM ROBOT – potvrdite