Najam terena

TERENI

U sklopu nogometnog centra Maksimir nudimo Vam sve ukupno 3 terena napravljena od najkvalitetnije umjetne trave koja je trenutno na tržištu. Dimenzije terena su 23×44 metra, što je idealno za 5+1 sustav igranja. Također imamo i teren sa malim golovima koji je mogće koristiti za igru 3 na 3. Svi tereni su osvjetljeni, tako da se u sportu može uživati i kad padne

noć. U našem centru svakodnevno u rekreaciji uživa na desetine ljudi. Također smo dom Nogometnom klubu Nogometnoj školi Maksimir u kojoj svakodnevno treneira i uživa preko 200 naših najmlađih sportaša! Pridružite nam se i Vi i budite dio jedne lijepe sportske priče!

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

PARKING

U sklopu samog centra je veliki parking na koji stane preko 50 vozila, te s toga nema straha da nećete imati gdje parkirati Vašeg limenog ljubimca.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

SJENICA S ROŠTILJEM

Želite „zamezitit“ poslije termina?? Uz sami rub igrališta nalazi se natkriveni roštilj, koji se uz dogovor može koristiti za uživanje u trećem poluvremenu. Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju!

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

SVLAČIONICE

Na raspolaganju vam stoje 4 lijepo uređene svlačionice u kojima su vaše stvari na sigurnom. Tu su također i tuševi s toplom vodom.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

CAFFE BAR „TIME OUT“

Nakon kvalitetne rekreacije na našim terenima, u sklopu centra se također nalazi i prostor za opuštanje, u kojem će Vam uvijek dobro raspoloženo osoblje pružiti vrhunsku uslugu i zadovoljiti svakom Vašem zahtjevu za dobrom kapljicom.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN