NK ŠN MAKSIMIR

Novosti vezane uz NK ŠN Makismir

Povratak djetinjstva – izleti i kampovi

Jedna od primarnih dječjih potreba je ona za druženjem i kretanjem. Želja nam je da nakon perioda u kojem su djeca izolirana od svojih vršnjaka vrijeme provodila neaktivno omogućimo povratak djetinjstva i odrastanja u pravom smislu riječi.

Upravo iz tog razloga želimo ponuditi aktivnosti koje će našim i Vašim mališanima omogućiti da vrijeme provedu aktivno i zdravo.

U srcu Gorskog kotara, u regiji koja nema niti jedan zabilježeni slučaj Koronavirusa organiziramo dan ispunjen smjehom, druženjem i sportom. Na 800 metara nadmorske visine u sklopu hotela Breza u predivnom prirodnom ambijentu veseliti ćemo se i družiti, ove godine u dva termina – 06.06. i 13.06.2020.

Za polaznike našeg kluba 27.06.2020. organiziramo poludnevni kamp kojim ćemo nadoknaditi propuštene treninge iz ožujka ove godine.

Krajem mjeseca lipnja u Zagrebu tradicionalno organiziramo Ljetnu školu. Bogat sportsko edukativni program, stvaranje novih prijateljstava i odlična zabava čine našu ljetnu školu prepoznatljivom i poželjnom za brojne roditelje i djecu. Uz brojne sportske aktivnosti (nogomet, tenis, gmnastika, atletika, košarka…) organiziramo radionice, izlete i školu plivanja. Pozivamo vas da ljetne praznike započnete s osmjehom i super zabavom.

Za više informacija odaberite KAMPOVI I IZLETI