NK ŠN MAKSIMIR

Novosti vezane uz NK ŠN Makismir

Rekordni Coerver Mega Ballmastery na Danu promocije ŠN Maksimir

Proslava našeg 16.rođendana u sklopu kojeg smo održali i promociju naše Škole, održala se sunčane subote, 2.travnja na našim terenima uz maksimirsku šumu.

Na događanju se okupilo više od 300 djece, roditelja, sportskih djelatnika i prijatelja kluba.

Cilj ovog sportsko neformalnog druženja, osim promocije svih novih projekata naše škole, bio je i napraviti najmasovniju vježbu kontrole lopte pod nazivom Coerver Mega Ballmastery.

Sama vježba protekla je fantastično i okupila preko 180 dječaka i djevojčica na jednom terenu uz 8 trenera i trenerica koji su sve male i velike nogometaše odlično koordinirali. Cijela vježba je trajala 30 minuta te je snimana dronom i kamerama kako bi ovjekovječili ovaj poseban trenutak koji je za sada jedan od rijetkih ovakvih pothvata u cijelom svijetu među ljubiteljima nogometne igre.

Na polovici same vježbe pridružio nam se i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, te mentor naše škole nogometa legendarni Ćiro Blažević i predsjednik našeg kluba Miro Blažević Jr. koji su privukli sve nogometaše i roditelje na zajedničko fotografiranje te smo gradonačelniku uručili dres Škole nogometa Maksimir s njegovim prezimenom i našim novim logom vuka, kao i brojem 10 na poleđini.

IMG_0257

Niko Vuksan i Luka Pilko predali su dres s njegovim imenom gradonačelniku Bandiću

Nakon kratkog zajedničkog druženja i fotografiranja s okupljenim medijima uz brojne šale g. Bandića i g. Blaževića naši sportski prijatelji su nastavili druženje s ostalim gostima kao što su predsjednik GČ Maksimir Stanko Gačić, predstavnik Zagrebačkog Nogometnog Saveza Velimir Čarapina, glavni tajnik Sportskog Saveza grada Zagreba Zdenko Antunović, pomoćnik pročelnika za sport i mlade Grada Zagreba Milan Čolić, glazbenik Boris Novković i slavni Vatreni Dario Šimić. Uz brojne domaće goste posebnu pozornost privukla je i snimateljska ekipa iz dalekog Meksika koja je trenutačno ovdje u Hrvatskoj na snimanju dokumentarca o Vatrenima iz 1998, a njihova kamera snimila je i naš događaj tako da se nadamo da će osvanuti i na meksičkim TV postajama.

IMG_0216

Snimateljska ekipa iz Meksika

 

Nakon vježbe i druženja na terenu su se mogle vidjeti prezentacije Škole vratara koja ima suradnju sa StutgarterTorwartschule iz Njemačke, IYSS – ImproveYourSoccerSkills – metode dodatnog usavršavanja za nogometaše do 14 godine te Coerver Metodu treninga koja je trenutačno zastupljena u 140 zemalja diljem svijeta, a s kojom je naša škola od 2015. godine postala partner club te njihove principe integrirala u svoj plan i program rada.

Nakon predstavljanja projekata uz Kidscorner gdje su se najmanji mogli zabavljati u dvorcu na napuhavanje održali smo drugi po redu „Adidas freestyle battle“ natjecanje 1 na 1 u vještini kontrole lopte.

IMG_0309

Adidas Freestyle Battle

40-ak natjecatelja u tri starosne kategorije pokazalo je svoje nogometno znanje, a nekolicina sudionika čak je i demonstrirala breakdance pokrete na oduševljenje svih gledatelja. Na kraju natjecanja legendarni dvojac iz 1998. godine Ćiro Blažević i Dario Šimić podijelili su nagrade Adidasa koji oblači naše sportaše i sportašice.

Uz besplatnu hranu, muziku i neformalno druženje svih okupljenih na ovom divnom događanju zabava se nastavila do večernjih sati, a ovim putem se zahvaljujemo svim roditeljima, klincima, prijateljima, medijima i sponzorima našeg kluba koji su nam pomogli da i danas poslujemo na visokoj razini.

Iz medija:

Dan Nogometne skole Maksimir – Promo Day

www.sportnews-hr.info

dnevnik.hr/showbuzz/inmagazin

www.pixsell.hr/agencija