KAMPOVI

VRATARSKI KAMP - ZAGREB - 03.12 - 04.12.2022

Početkom prosinca u suradnji sa našim partnerima Stuttgarter torwartschule organiziramo vratarski kamp u Zagrebu. Kamp se održava na terenu NK Škola nogometa Maksimir a u dva dana vratari će se upoznati sa najsuvremenijim metodama rada.

PRIJAVNICA

PROGRAM KAMPA

LETAK

VRATARSKI KAMP - STUTTGART - 17.04 - 20.04.2020.

Travanj mjesec rezerviran je za tradicionalno putovanje na vratarski kamp u Stuttgart. Osim vrhunskih treninga, sve polaznike očekuje i bogat zabavni sadržaj. Posjetiti ćemo kamp višestrukog prvaka Njemačke VFB Stuttgart te jedno od najmodernijih zdanja arhitekture, muzej Mercedes Benza.

PRIJAVNICA

LETAK

VRATARSKI KAMP - ZAGREB - 30.11-01.12.2019.

Krajem godine organiziramo veliki međunarodni kamp za nogometne vratare koji će se održati u Zagrebu, na terenima NK Studentski grad. Iskoristite priliku i trenirajte dva dana prema programu jedne od vodećih vratarskih škola u Njemačkoj – Stuttgarter torwartschule

PRIJAVNICA

PROGRAM KAMPA

LETAK

VRATARSKI KAMP - STUTTGART - 14.04 - 17.04.2019.

Sredinom travnja putujemo na vratarski kamp u Stuttgart. Tradicionalno putovanje u Njemačku iskoristiti ćemo za obilazak grada, sudjelovanje na vratarskom kampu i nezaboravno druženje. Djeca su smještena u hotelu na bazi punog pansiona. Vrhunski uvjeti omogućiti će našim polaznicima da se u zemlji nogometa osjećaju poput svojih idola.

PRIJAVNICA

VRATARSKI KAMP - ZAGREB - 01.12-02.12.2018

Prvi dani prosinca rezervirani su za tradicionalni vratarski kamp. Stručnjaci za specijalizirani trening vratara iz Njemačke dolaze u Zagreb kako bi prezentirali najmodernije metode školovanja nogometnih vratara. Stuttgarter torwartschule jedna je od vodećih vratarskih škola u Njemačkoj a iskustvo u organizaciji kampova garancija je da će svi učesnici dobiti veliko iskustvo i znanje. Ovogodišnji kamp će se tradicionalno održati na novo izgrađenom igralištu NK Studentski grad na terenu.

PRIJAVNICA

PROGRAM KAMPA

LETAK

MIKROKAMP - ZAGREB 01.09.2018.

Uvodno u novu sezonu predstavljamo program intenivne obuke osmišljen u suradnji sa našim partnerima Stuttgarter torwartschule. Mikro kamp traje od 14.00 do 18.00 a organiziran je na način da polaznicima omogućimo 3 specijalizirana vratarska treninga te video analizu treninga. U prvom dijelu kampa prolazimo vježbe specifinog zagrijavanja, vježbe koordinacije i neizostavnu igru nogom. Drugi trening rezerviran je za vježbe vratarske tehnike a izvođenje istih snimamo i analiziramo na video analizi. Nakon vočnog obroka baviti ćemo se tipičnim situacijama iz igre a za kraj nas očekuje vratarski duel. S ciljem individualiziranog pristupa i kvalitetnog rada broj polaznika je ograničen na 12 vratara.

PRIJAVNICA

PROGRAM KAMPA

VRATARSKI KAMP - STUTTGART - 06.04-08.04.2018

U suradnji sa našim partnerima Stuttgarter torwartschule vodimo vam na vratarski kamp u Stuttgart. Nakon predivnog iskustva sa ovogodišnjeg putovanja, najavljujemo vam novi odlazak u zemlju najboljih svjetskih vratara.

Naša ovogodišnja baza biti će fenomenalan kamp Sportschule Ruit koji je dom mnogih bundesligaških klubova te mlađih reprezentacija Njemačke kao i Njemačkog nogometnog saveza – DFB. Savršeni tereni od prirodne i umjetne trave, dvorane, bazen, konferencijske sale i hotel u sklopu kampa ponuda su koja će našim dečkima omogućiti da se 3 dana osjećaju poput pravih profesionalaca.

PRIJAVNICA

PROGRAM KAMPA

VRATARSKI KAMP - ZAGREB - 02.12 - 03.12..2017

I drugu godinu za redom Škola vratara ŠN Maksimir u suradnji sa partnerima iz Njemačke – Stuttgarter torwartschule organizira “Zimski vratarski kamp 2017” koji će se u periodu 02.12 do 03.12.2017 održati u Zagrebu, na novouređenim terenima NK Studenstski grad. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme i budite dio najljepše vratarske priče – trenirajte i osjećajte se poput vaših idola!

PRIJAVNICA

PROGRAM KAMPA

LETAK

VRATARSKI KAMP - STUTTGART 09-12.04.2017

U suradnji sa našim partnerima Stuttgarter torwartschule organiziramo odlazak na vratarski kamp u Stuttgart. iskustvo dosadašnjih putovanja u Njemačku potvrđuje nam da su svi naši vratari bili oduševljeni boravkom u kampu te sa sobom nose lijepe uspomene. Želite se osjećati poput vaših idola, trenirati u vrhnskim uvjetima po najmodernijim metodama treninga, ovaj kamp je pravi izbor za vas.

PRIJAVNICA

PROGRAM KAMPA

ZIMSKI VRATARSKI KAMP - ZAGREB 03-04.12.2016

Škola vratara ŠN Maksimir u suradnji sa Stuttgarter torwartschule predstavlja vam “Zimski vratarski kamp – Zagreb 2016.”. Iskoristite jedinstvenu priliku upoznati se i trenirati prema najmoderijem programu i njemačkoj metodici u srcu Zagreba. Voditelji kampa su g. Renato Buntić, direktor Stuttgarter torwartschule i Mario Huzjak, direktor Škole vratara ŠN Maksimir sa svojim asistentima.

LETAK

PRIJAVNICA

PROGRAM KAMPA

POŠALJI UPIT

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

NISAM ROBOT - potvrdite